2007. december 12., szerda

A PR-es mappája

December 14-én megrendezésre kerül a PR-Alpha Egyesület új elnökségének első konferenciája. A délután 2 órakor kezdődő konferencia "A PR-es mappája" címet viseli. A cím szó szerinti értelmezése: a mappa, melyet sajtótájékoztatók és más sajtórendezvények alkalmával a közkapcsolati munkatárs a média képviselőjének átad. Mit kellene tartalmazzon ez a mappa? És mi az, ami ebből a gyakorlatban is belekerül a mappába? Ám az érmének két oldala van. A PR munkatársak képezik az egyik tábort, a másik táborban vannak a média képviselői. Mikor használható egy információ? Milyen formában szeretik megkapni az újságírók az információt a szervezet közkapcsolati szakemberétől?
A PR-es mappája ugyanakkor szimbolikusan jelentheti azt a tudást, amit a PR szakmeber birtokol, mindazt a tapasztalatot és készségek kötegét, amit éveken át megszerez.
A konferencián ezekre a kérdésekre kaphat választ a résztvevő, olyan szakemberektől, akik jártasak a közkapcsolatok illetve a média területén, évek óta ezzel foglalkoznak.
A meghívott előadók közül néhány:
Rosta Gábor (FranklinCovey, Magyarország)
Sófalvi Szabolcs (Aquaserv, Marosvásárhely)
Sütő Ágota (Izorep, Marosvásárhely)
Soós Eszter (Vásárhelyi Hírlap, Marosvásárhely)

Nincsenek megjegyzések: