2007. december 11., kedd

Rosta Gábor - Mi történt a PR-ben az elmúlt egyévben?

Rosta Gábor 2006 decemberében tartott előadásában összehasonlította a PR mint szakma magyarországi és romániai feltételeit, lehetőségeit. A pénteki előadásában abból kiindulva, ami egy évvel ezelőtt elhangzott, arról fog beszélni, hogyan látja ő az eltelt egy évben a PR képzésben és a PR-es gyakorlatban törtent magyarországi, és romániai változásokat.

Rosta Gábor második előadása a "Szervezetek életciklusa és kommunikációja" címet viseli. Az utóbbi egy évben intenzíven foglalkozott az intézményi kommunikácio és szervezetfejlesztés kapcsolatával. Tapasztalatait, elképzeléseit foglalja össze előadásában.


Pr-ad infók:
Rosta Gábor jelenleg trénerként és célmegvalósítási tanácsadóként (XQ consultant) dolgozik a FC-PANNON Tanácsadó Kft.-nél, mely a FranklinCovey magyarországi képvislete. A FranklinCovey a világ vezető felnőttképzési vállalatainak egyike. Tevékenységük során szervezeti és egyéni hatékonyságnövelést célzó képzési programokkal, hatékonyságnövelő eszközök biztosításával és a hatékonyság értékelésével szolgálják egyéni és vállalati ügyfeleiket.
Az évek során jelentős tapasztalatot szerzett a kommunikáció szakterületén. Előző munkahelyei: MÁV Zrt. (Magyar Állami Vasútak), Sawyer Miller Group (kommunikációs tanácsadó cég), Fővárosi Vízművek Zrt. (kommunikációs osztályvezető), Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (kommunikációs igazgató).

A Sapientia-EMTE MHK-n az előző években PR kampányt és válságkezelést tanított, több alkalommal volt a Humán Tanszék és a PR-Alpha Egyesület meghívott előadója.



Nincsenek megjegyzések: